WATERSPORTVERENIGING GRIETE

GRIETE 20 4543 PG Zaamslag

Ligplaatsen:
Er zijn nog een paar ligplaatsen vrij, interesse laat het ons weten en wie weet word u ons volgend lid.

Website

Op 10 februari ging de vernieuwde website online, reacties of opmerkingen mag je gerust mailen aan de webmaster

Viswedstrijden 2020

Door de problemen met het cornavirus worden er dit jaar geen viswedstrijden georganiseerd.

Werkdagen oktober

Er werden vier dagen gewerkt met een groot aantal leden-bootbezitters. We hebben veel en zware werken uitgevoerd, de vingerpieren werden voorzien van nieuwe scharnieren, de balustrades van de steigers werd op verschillende plaatsen vernieuwd, en de kade werd volledig opgekuist. Steigers en vingerpieren werden naar de opslagplaats getransporteerd en op de opslagcontainer werden nieuwe deuren geplaatst.