WATERSPORTVERENIGING GRIETE

GRIETE 20 4543 PG Zaamslag

Ligplaatsen:
Er zijn nog een paar ligplaatsen vrij, interesse laat het ons weten en wie weet word u ons volgend lid.

Website

Op 10 februari ging de vernieuwde website online, reacties of opmerkingen mag je gerust mailen aan de webmaster

Viswedstrijden 2020

Door de problemen met het cornavirus worden er dit jaar geen viswedstrijden georganiseerd.

Werkdagen oktober 2020

Er werden vier dagen gewerkt met een groot aantal leden-bootbezitters. We hebben veel en zware werken uitgevoerd, de vingerpieren werden voorzien van nieuwe scharnieren, de balustrades van de steigers werd op verschillende plaatsen vernieuwd, en de kade werd volledig opgekuist. Steigers en vingerpieren werden naar de opslagplaats getransporteerd en op de opslagcontainer werden nieuwe deuren geplaatst.

Werkdagen juni − augustus en september 2021

Zes dagen werd er geklust, één vingerpier uitgehaald en loopbrug klaar gemaakt om te zandstralen en te galvaniseren. Twee vingerpieren schoongemaakt om samen met loopbrug te zandstralen ente schilderen. Kantine één wand volledig vernieuwd en alles geschuurd en kantine volledig geschilderd.

Viswedstrijden 2021

Door corona werden er vorig jaar geen viswedstrijden ingericht, nu nemen we de draad weer op en zaterdag 25 september staat de eerste wedstrijd van 2021 op de agenda.

Viswedstrijd 25 september

Zes boten met in totaal 12 vissers namen aan de eerste wedstrijd deel. Er werd redelijk wat vis gevangen, winnaar werd de Obelix. De grootste vis werd gevangen op de Lulu, een zeebaars van 52 cm. Na de wedstrijd werd er gezellig nagekaart in ons clubhuis. Iedereen was uitermate tevreden dat er na een lange onderbreking terug kon gevist worden in clubverband.